Susitikimas su Radboud University atstovu!

2012-10-17

Norime Jums pranešti, jog š.m. lapkričio 9d. (penktadienį) Kastu International organizuoja susitikimą su atstovu iš Radboud University Nijmegen (Nyderlandai). Susitikimas vyks Vilniuje.

 
Radboud universitete siūlomas platus magistro programų pasirinkimas, pradedant nuo medicinos srities studijų, baigiant humanitariais ar su verslu susijusiais mokslais. Universitete taip pat dėstomos dvi bakalauro programos. Visą sąrašą studijų programų, dėstomų Radboud University, surasite čia.
 
Susitikimo metu universiteto atstovas Jums papasakos apie Radboud universitetą, jame siūlomas bakalauro ir magistro studijų programas, stojimo reikalavimus bei studentų gyvenimą Nijmegen mieste. Žinoma, susitikimo metu galėsite užduoti kitus Jums aktualius klausimus. 
 
Susitikimo pradžia: 17 val. (registracija prasideda 16:45 val.)
 
Susitikimo vieta:Amberton viešbutyje Vilniuje. Daugiau informacijos, kaip surasti viešbutį, yra pateikta čia.  
 
Norintys dalyvauti susitikime turi susisiekti su Reda Janulevičiūte (el.paštu reda@kastu.lt), kad Jums būtų rezervuota vieta.
 
 
Nepraleiskite puikios progos daugiau sužinoti apie Nijmegen miestą, Radboud University ir jame siūlomas studijų programas. Ir galbūt Jūs tapsite vienos iš pirmaujančių akademinių bendruomenių nariu bei  įgysite aukštos kokybės  bakalauro ar magistro laipsnį!
 
 
Pagarbiai,
REDA JANULEVIČIŪTĖ
Konsultantė
Tel.: +370 679 44 331
E-mail: reda@kastu.lt