Magistrų dienos 2019

2019-02-04
Kaip atrodo magistro studijos užsienyje? Ar tikrai baigus magistro studijas užsienyje turėsi geresnes karjeros galimybes?
Visi atsakymai - nemokamame online renginyje „Magistrų dienos 2019“ jau vasario 19 - 21 dienomis tiesiai iš užsienio universitetų lūpų. Sužinok svarbiausią informaciją apie universitetus, studijų programas, apgyvendinimą, studentų laisvalaikį bei kitus tave dominančius dalykus.
Visi „Magistrų dienos 2019“ webinarai vyks skirtingu laiku, tad galėsi sudalyvauti kiekviename, o nespėjus - gausi webinaro įrašą, kurį galėsi pažiūrėti tau patogiu laiku!  O jei norėsi su universitetų atstovais pabendrauti akis į akį – Kastu komanda taip pat organizuos ir individualius Skype pokalbius su universitetų atstovais.

 

„Magistrų dienos 2019“ dalyviai:

 

University of Greenwich (Anglija)
Šis universitetas turi kuo pasigirti: visam pasauliui žinoma vieta (nulinė laiko juosta), UNESCO puoselėjami nuostabūs rūmai, žaliausio universiteto titulas ir studentai, vėliau tampantys Nobelio premijos laureatais... Kokia šios sėkmės paslaptis? Sužinok webinaro metu!
University of Southern Denmark (Danija)
Universitetas pasižymi itin glaudžiu bendradarbiavimu su verslo bendruomene bei tyrimų institucijomis, todėl intensyviai dalyvauja vystymosi, inovacijų bei mokslinių tyrimų projektuose. Beje, ar žinojai, kad 1 iš 5 studentų čia – užsienietis?
Breda University of Applied Sciences (Olandija)
Pasirinkęs studijas čia galėsi kasdien grožėtis romantišku miestu bei draugiškais, socialiai atsakingais gyventojais. Akių negalėsi atitraukti nuo XVIII a. statytų bažnyčių, senų miesto aikščių. Iš čia visai nesunkiai pasieksi ir kitus Nyderlandų traukos centrus – Amsterdamą ir Roterdamą, kur išvysi ir kitas ryškias miestų įžymybes.
Northumbria University (Anglija)
Tiesioginis bendradarbiavimas su verslo sektoriumi (tokiomis kompanijomis gigantėmis kaip „NIKE“, „IBM“, „NISSAN“, „BBC“) – vienas iš pragrindinių Northumbia University tikslų, todėl čia tikrai įgausi ne tik teorinių žinių, bet ir realios patirties iš aukščiausių kompanijos vadovų.
Hanze University of Applied Sciences (Olandija)
Nuo klasikinės muzikos iki inžinerijos, nuo žaidimų kūrimo iki tarptautinio verslo – Hanze University of Applied Sciences sau vietą atras ir menininkai, ir tiksliukai, ir jaunieji verslininkai. Negana to, universitete veikia net meditacijos centras, kuriame gali tiesiog pasiimti kilimėlį ir pailsėti nuo dienos darbų. Nerealu, tiesa?
Tilburg University (Olandija)
Čia atliekami tyrimai nureipiami į realias ir sudėtingas socialines problemas, kurių sprendimui sutelkiami mokslininkai ir studentai iš įvairių disciplinų. Būtent dėl aktyvaus ir orientuoto į šiuolaikinę visuomenę mokslinio gyvenimo ir puikaus studentų įtraukimo į jį, Tilburg University išlaiko itin aukštas pozicijas reitinguose - bendrame Europos universitetų reitinge jis patenka į puikiausių Top 100!
Swansea University (Anglija)
Universiteto studentams tikrai pasisekė – didžioji dalis studentų miestelio yra tiesiog šalia smėlėto paplūdimio bei nuostabaus parko, kita dalis – pačiame Swansea miesto centre. Negana to, Swansea University yra ne tik Jungtinės Karalystės lyderis moksliniuose tyrimuose, bet ir vienas stipriausių tarptautinių studentų paruošime.
DAUGIAU universitetų - jau netrukus!

 

 

Skype pokalbiai

Norintiems su universitetų atstovais pabendrauti akis į akį Kastu komanda organizuos individualius, privačius pokalbius per Skype (tik tu ir universiteto atstovas). Laikas bus suderintas individualiai po registracijos.

 

Peržiūrėk webinarų įrašus:

 

Turi klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow