Kastu Fuksų Stovykla

2010-06-25

Be galo džiugu pranešti, jog š.m. birželio 20-22 dienomis vykusi Kastu ,,Fuksų Stovykla“, buvo puiki proga ne tik susipažinti su savo būsimais kursiokais, bet ir puikiai praleisti laiką.

Jau nuo pat stovyklos pradžios, visi dalyviai rodė iniciatyvą bendrauti, žaisti įvairius susipažinimo žaidimus, tad nepraėjus net pirmai dienos daliai dalyviai jau visi kartu gerai leido laiką, žaidė, linksminosi. Be abejo, būsimi Europos studentai pirmąjį vakarą buvo linksmai, šlapiai ir skambiai pašventinti, o krikštynų proga buvo surengtas tikrai visiems įspūdį palikęs vakarėlis, besitesiantis iki ankstyvo ryto.

Kastu International, taip pat dar kartą nori pasveikinti Karolio ir Eglės orientacinių varžybų komandą nugalėtoją, kuri šiais metais buvo pati greičiausia ir sumaniausia. Žinoma, dideli sveikinimai ir mėlynųjų komandai, kuri net du kartus nugalėjo Vėliavų žaidime:)

Taigi, visi puikiai praleidome laiką, susipažinome, pasilinksminome. Nenustokite bendrauti ir toliau, juk šie žmonės taip pat kaip ir Jūs studijuos užsienyje, o galbūt bus Jūsų kambariokai:)

Pora stovyklos dalyvių jau įkėlė nuotraukas į internetą: 1 ir  2

 

Gražių Jums išleistuvių!

 

Linkėjimai nuo Živilės, Artūro, Karolio, Eglės, Dovydo ir Marijos