Vos vienas Skype pokalbis ir tu jau studentas!

2019-06-21
Ar kada pagalvojai, kad tapsi studentu vos po vieno pokalbio? Vienas Skype pokalbis su AVANS University of Applied Sciences atstovu ir tu jau oficialus studentas. Susiskambinam liepos 9 d!

Kaip viskas vyks? 

Užsiregistravus pokalbiui, tau bus paskirtas laikas, kuriuo vyks skype pokalbis su universiteto atstovu. Šio pokalbio tikslas – kad universiteto atstovas pamatytų, ar esi motyvuotas pasirinktai studijų programai. Nebijok klausti, kaip atrodytų tavo studijos AVANS universitete, kokios būtų praktikos galimybės ir t.t. - visi šie dalykai parodys, kad į studijų programą žiūri atsakingai.  

Planas B 

Pasiūlymą vykti studijuoti tikrai nebus būtina priimti iš karto - turėsi tiek laiko, kiek reikės. Jei visgi nuspręsi studijuoti, tereikės užpildyti Kastu stojimo anketą, prie jos prisegti reikiamus dokumentus ir tolimesniu procesu už tave pasirūpins Kastu komanda. 

Faktai apie universitetą:

Studijos paremtos praktika
Kiek daugiau nei dešimtį metų veikiantis universitetas turi labai aiškiai apibrėžtus tikslus: paruošti šiuolaikinei rinkai reikalingiausius ir aktualiausius specialistus bei puikius mokslininkus – praktikus. Regis, jam tai pavyksta: Avans University of Applied Sciences kelis kartus nominuotas geriausiu taikomųjų mokslų universitetu Olandijoje.
Šiuolaikinės spacialybės
„Kad ir ką bedarytume, mes galvojame, ar tai mums padės/nepakenks ateityje“, - sako universiteto bendruomenės lyderiai. Tokį požiūrį atspindi ir į „pasaulio gelbėjimą“ orientuotos ir ypač šiuolaikiškos specialybės, kurių daugelis susiję su technologijų palaikymų, aplinkosauga, darniu vystymusi ar tarptautiniu bendradarbiavimu.
Dėmesys kiekvienam studentui
Palikai kompiuterį namuose? Nieko tokio, pasiskolink iš bibliotekos. Turi idėjų, kaip galėtume patobulinti programas? Ateik, išklausysime tavo mintis ir aptarsime. Universitetui svarbus kiekvienas studentas ir jo nuomonė, siekiai bei motyvacija.

Universiteto nuotraukos:

 

Turi klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow