Laisvos vietos Danijoje! (atnaujinta)

2019-08-05
Nors pirmasis stojimo etapas į Danijos aukštąsias ir pasibaigė, tai nereiškia, kad įstoti šansų nebėra! Apačioje rasi sąrašą su studijų programomis, į kurias dar gali įstoti.
SVARBU: stojimo deadline'o į šias programas nėra - norinčių studijuoti stojimo anketos bus priimamos tol, kol liks laisvų vietų, tad nesnausk, nes kažkas gali būti greitesnis už tave!
 

Programų sąrašas: (atnaujinta 2019/08/05)

 

Aarhus University:

Business Academy Aarhus:

Dania Academy:

VIA University College:

VIA Design, Technology & Business:

 

Stojimo anketa

Jei dar nesi pradėjęs pildyti stojimo anketos, tai padaryti labai paprasta! Užpildyti Kastu stojimo anketą Tau užtruks tik 30 minučių, o surinkti visiems reikiamiems dokumentams – dar pora dienų. Su vos viena Kastu stojimo anketa galėsi stoti į 6 skirtingas šalis ir rinktis iš 6000 studijų programų. Kaip pildyti stojimo anketą, rasi čia.

 

 

Kastu pagalba Tau

Dar neišsirinkai programos/universiteto, kuriame norėtum studijuoti? Patyrę Kastu konsultantai mielai tau padės ir atsakys į visus tavo klausimus bei atidžiai peržiūrės Tavo atsiųstą anketą!

Kastu komanda yra aplankiusi virš 60 Europos universitetų. Mes žinome, kuo vienas universitetas skiriasi nuo kito, todėl galime patarti koks universitetas geriausias būtent Tau.
Rinkdamasis Kastu priimi saugų sprendimą. Esame ilgametę patirtį sukaupę profesionalai padėję įstoti daugiau nei 5000 žmonių.
Tarptautinė švietimo agentūra ICEF 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ir 2016 m. Kastu įvertino kaip aukščiausius standartus atitinkančią organizaciją.
Esame pasirašę bendradarbiavimo sutartis su užsienio aukštosiomis mokyklomis, todėl visas stojimo procesas užims mažiau laiko, bus paprastas, suprantamas ir patikimas.
Kastu elektroninės stojimo anketos platforma yra viena pažangiausių Europoje.

 

Turi klausimų dėl stojimo?
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow