Tapk Anglia Ruskin studentu iš karto!

2019-03-20
Žavi studijos Anglijoje? Norėtum būti priimtas studijuoti anksčiau, nei bendraklasiai dar tik pradės galvoti apie stojimus? Juk būtų smagu į egzaminus eiti ramiu veidu? ;) Tuomet kviečiame tave į susitikimą su Anglia Ruskin universiteto atstovu, po kurio galėsi būti priimtas studijuoti IŠ KARTO! 

Kaip viskas vyks? 

Susitikimo metu vyks individualūs interviu su tais, kurie dar nėra pateikę stojimo anketos, tačiau norėtų tai padaryti. Šių interviu metu iš universiteto atstovo galėsi gauti sąlyginį priėmimą (kuris reiškia, kad universiteto atstovas pateiks tau punktus, kuriuos turi įgyvendinti, kad būtum priimtas galutinai – pavyzdžiui, atsiųsti Kastu komandai savo pažymių išrašą. Įgyvendinęs reikalavimus, iš karto būsi priimtas studijuoti). 

Norint sudalyvauti šiame “on the spot” priėmime, tavęs laukia super paprasti žingsniai: 

  1. Užpildyk registracijos formą 
  2. Jei esi dvyliktokas - į susitikimą atsinešk užpildytą pažymių išrašą. Jei mokyklą jau baigei - pasiimk savo brandos atestatą.
  3. Balandžio 2 d. atvyk į susitikimą tau paskirtu laiku.
  4. Po pokalbio su universitetu gauk priėmo laišką! 

Tolimesnį tavo stojimą po gauto priėmimo laiško padės sutvarkyti Kastu komanda, tad tau bus mažiau rūpesčių. 

Renginys nemokamas, tačiau vietų kiekis ribotas.  

Faktai apie universitetą:

Studijos kaip filmuose
Vienas iš dviejų šio universiteto fakultetų yra įsikūręs Camrbidge mieste. Tai puiki proga studijuoti tikrame studentų miestelyje, atrodančiame visai kaip filmuose!
Marios užklasinių veiklų!
Universitetas deklaruoja turintis visas galimybes padėti jums pasiruošti ne tik nuogo pilvuko sezonui, bet ir... Olimpinėms žaidynėms! Na, o kas nesportuoja, tas gali dalyvauti vienoje iš daugybės veiklų: vaidinti teatre, vieną dieną surengti parodą kelių aukštų galerijoje ar tiesiog organizuoti studentiškus renginius pagrindiniame universiteto klube.
Geriausi dėstytojai UK
Du metus iš eilės universiteto lektoriai reitinguojami kaip įdomiausi ir aktyviausi visoje Jungtinėje Karalystėje. Patikėk, mokytis čia yra visiškai kita patirtis, nei bet kur Lietuvoje!

Universiteto nuotraukos:

Turi klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow