Webinaras su studente – nuo A iki Z apie studijas Anglijoje

2019-01-14
Kas gali išsamiau papasakoti apie gyvenimą ir studijas Anglijoje, jei ne daugiau nei 10 metų ten gyvenanti Modesta, kuri Anglia Ruskin universitete baigė bakalaurą, o dabar studijuoja magistrą.

Apie mūsų pašnekovę

Modesta Anglijoje jau gyvena daugiau negu 10 metų, tad informacijos apie šalį turi tiek, kad galėtų pasakoti valandų valandas! Nuo kultūros ir gyventojų, iki lankytinų vietų ir adaptacijos naujoje šalyje. Modesta, kaip pati sako, išvyko iš smalsumo ir noro pažiūrėti, koks tas gyvenimas Anglijoje. Smalsumą patenkino, o dabar žiniomis norėtų pasidalinti su tavimi.

Žinių, patarimų ir patirčių bagažas sukauptas ne tik apie gyvenimą Angijoje, bet ir apie studijas bei švietimo sistemą. Anglia Ruskin universitete Modesta lyg vietinė – čia studijavo bakalaurą (Consumer psichology), dabar čia studijuoja magistrą (International Management) ir netgi dirba. Kaip galima suprasti – universitetas Modestą sužavėjo ir maloniai stebina toliau. Kodėl? Visi atsakymai jau Sausio 29 d.

 

 

 

Webinaro metu sužinosi:

  • Kuo Anglia Ruskin universitetas sužavėjo Modestą? Ar pasirinktos studijos patenkino lūkesčius?
  • Kaip atrodo studento gyvenimas šiame universitete – paskaitos, dėstytojai, universiteto aplinka, praktikos galimybės ir pan.
  • Praktinius patarimus ir atsakymus tiesiai iš pirmų lūpų! Kas geriausiau atsakys į klausimus, jei ne viską savo kailiu išgyvenusi studentė?

Viso webinaro metu taip pat galėsi uždavinėti klausimus!

 

Registracija – nemokama, greita ir paprasta

Tavo patogumui – vos 10 sekundžių trunkanti registracija į webinarą. Užsiregistravęs gausi nuorodą, per kurią webinaro dieną galėsi stebėti transliaciją ir gyvai užduoti tau rūpimus klausimus Anglia Ruskin universiteto atstovei ir Kastu komandai!

 

Peržiūrėk webinaro įrašą: